Home » Lifestyle » Uiterlijk&Verzorging » 5 redenen waarom je nagels blijven breken

5 redenen waarom je nagels blijven breken

Vermijden, verzachten en beschermen

Het is bijna hartverscheurend wanneer een voor een al je nagels breken, waardoor er lelijke stompjes achterblijven.  "Weg mooie prachtige glanzende en gezonde nagels. Was het maar weer zomer"!

Het is het seizoen voor gekloofde lippen, een droge huid en — je raadt het al — broze, gebarsten nagels. Je nagelriemen zijn waarschijnlijk ook niet zo sterk. 

Maar geen nood, er is een oplossing voor! Volg deze eenvoudige stappen om je nagels sterk en gezond te houden tot het weer zomer is:

Stap 1: Verzachten
Het houden van een goed gehydrateerde huid is een must om de droogheid in de winter te voorkomen "zo veel weet je al". Maar nagels zijn ook kwetsbaar voor vochtverlies. Zorg dat je een intens hydraterende handcrème gebruikt, zoals olijfolie en Aloe Ultra Moisturizer van HerbOlive  en smeer ze vaak in (ook na het wassen van je handen), vergeet daarbij niet je nagels en nagelriemen te masseren.

Stap 2: Vertroetel je nagelriemen
Ruwe nagelriemen lijken niet alleen onaantrekkelijk, ze kunnen zelfs pijn doen. Nagel gezondheid is afhankelijk van de gezondheid van de nagelriem, omdat deze dunne lagen van de huid in feite werken om nagels af te schermen en te beschermen terwijl ze groeien, waardoor bacteriën en andere slechte dingen het nagelbed niet kunnen binnendringen. Geef ze wat extra aandacht met een nachtelijke massage van Dadi'Oil Nagelriem Olie, gemaakt van krachtige natuurlijke oliën zoals, Avocado, Olijf en Jojoba. Ook is er Natuurlijke Vitamine E aan toegevoegd. Laat het gedurende de nacht intrekken ​​om de nagelriemen te kalmeren, te conditioneren en nagels te versterken.

Stap 3: verkort en bescherm

Het maakt niet uit wat voor weer het is, lange nagels hebben meer kans om te haken, te barsten en te breken dan korte. Houd ze dus mooi door ze rond te vijlen met een Trind Professional Glass - Nagelvijl. Denk er wel om dat je dit een richting doet, zodat ze niet beschadigen. Breng vervolgens een laag beschermende polish aan zoals Herôme Protective Top Coat De Protective Top Coat, legt een beschermend laagje op de nagels zowel gelakt als ongelakt, waardoor beschadiging aan de nagels en/of nagellak voorkomen wordt. 

Stap 4: vermijd agressors
Wat doet je nagels breken? De vuile vaat! De stomende douche die je verleidt om nog een minuut (of vijf) te blijven. Die gemakkelijk te gebruiken, aceton nagellak remover pads. Allemaal No-No's voor effectieve winternagelverzorging. Hoewel je waarschijnlijk niet kunt wegkomen met papieren borden van november tot april, kun je handschoenen dragen om je nagels te beschermen tegen heet water en agressieve afwasmiddelen. Het gebruik van acetonvrije nagellak remover van Deborah Milanois zeker een aanrader! Deze zachte FORMULA PURA nagellak remover verwijdert op milde wijze iedere kleur nagellak van je nagels. Het verzorgt de nagelplaat en is verrijkt met verzachtende amandelolie. 

Stap 5: Take It Inside
Je kunt niet de hele winter zonder vitamine C zonder je immuunsysteem te ondersteunen (tenminste, ik hoop dat je dit niet doet!). Dus waarom dan niet je nagels verzorgen tijdens koude weersomstandigheden? Maak ruimte in je kastje voor een pot favoriete B8-vitamine of Biotine. Hoewel het zijn voornaamste taak is om je lichaam te helpen energie te maken, kan biotine ook helpen broze nagels te versterken. Een gevarieerde, evenwichtige voeding  en een gezonde levensstijl zijn hierbij belangrijk! 


Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Reactie plaatsen


 »