Home » Gezondheid » Vrouw zijn » 20 redenen waarom vrouwen geweldig zijn

20 redenen waarom vrouwen geweldig zijn

De natuur wordt omvat als vrouwelijk. Denk "Moeder Natuur". Zelfs het woord natuur zelf in zijn oorspronkelijke Latijn ( natura ) betekent geboorte. Dat wil zeggen: de "natuur" van iets vragen, is vragen hoe het is geboren, hoe het zich verhoudt tot het vrouwelijke. Letterlijk en metaforisch definiëren vrouwen de natuur en de wereld.

1. Vrouwen ruiken lekker.

2. Vrouwen zijn sociaal en maatschappelijk betrokken. Voor veel vrouwen is een ‘werken aan een betere wereld’ belangrijker dan ‘werken om veel geld te verdienen’.

3. Vrouwen zijn goed in het communiceren en verbinden met mensen. Ze gebruiken taal om dichtbij mensen te staan ​​die hen niet confronteren. Ze zijn warm en liefdevol.

4. Vrouwen hebben een grotere 'emotionele intelligentie'. Ze zijn in staat om heel goed met hun gevoelens en de gevoelens van anderen om te gaan. Ze lijken altijd de juiste woorden en reacties klaar te hebben. Daarnaast trappen ze niet in de val van eindeloze en oeverloze discussies.

5. Kleine meisjes zijn makkelijker te trainen dan kleine jongens. Meisjes kunnen zich langer op hun werk concentreren, luisteren beter naar de uitleg van de leerkracht en schrijven hun huiswerk beter op.

6. Vrouwen zijn intellectueel geavanceerder. De vaardigheden die vrouwen bezitten zijn: creativiteit, intuïtie, verbeeldingskracht en intellectuele behendigheid.

7. Vrouwen kunnen hun gezicht camoufleren met make-up als ze een nacht door hebben gehaald of wanneer er een puistje zich aandient.

8. De beroemdste verzorger ter wereld was een vrouw.

9. Vrouwen kunnen draagmoeder zijn.

10. Vrouwen kunnen moedermelk produceren.

11. Vrouwen zijn over het algemeen kleiner dan mannen, hebben minder voedsel en kleinere kleding nodig en gebruiken daardoor minder van 's werelds beperkte natuurlijke hulpbronnen.

12. Vrouwen multitasken in elk geval vaker dan mannen. Bij vrouwen gaat het dan vooral om huishoudelijke taken en zorg voor de kinderen. 'Misschien multitasken vrouwen gewoon meer omdat ze werk en familieleven moeten combineren.

13. Zoals het oude gezegde luidt, achter elke succesvolle man staat een vrouw. (Maar is er achter elke succesvolle vrouw ook een geweldige man?) 

14. Vrouwen kunnen ongelooflijk engelachtige zingende stemmen hebben.

16. Vrouwen zweten niet, ze "gloeien"! Een oude Victoriaanse uitspraak is dat ‘Paarden zweten, mannen transpireren en vrouwen gloeien’

15. Vrouwen hebben een zekere mystiek. Hun geslachtsorganen zijn niet extern, ze zijn verborgen, wat magisch en aanlokkelijk is.

16. Vrouwen zijn geweldig, eigenzinnig en zelfverzekerd, maar niet overspannen of omvangrijk. Ze hebben moeten vechten (en blijven vechten) voor gelijke rechten.

17. Vrouwen regeren omdat moeders zo belangrijk zijn. In de natuur zijn er wezens die het mannetje tijdens de copulatie opeten. Er zijn echter geen dieren die de moeder doden bij de voortplanting. Waarom? Omdat de moeder de basis is van het leven, zowel biologisch als ontwikkelingsmatig.

18. Vrouwen plegen minder gewelddadige misdaden dan mannen.

19. Vrouwen staat mannenkleding soms beter dan mannen.

20. vrouwen leven vaak langer.


Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Reactie plaatsen


«